Icke-traditionella stilar av kvinnors Skinnjackor

Inte alla kvinnor skinnjackor har samma traditionella stil. Även om du kan hitta dem i klassisk stil, som ”bombplan” jackor, det finns dussintals icke-traditionella stilar att välja mellan. Om du är en modemedvetna kvinnan och vill ta dina kläder till nästa nivå, bör du tänka utanför boxen när man väljer en skinnjacka. Genom att utforska några av de följande icke-traditionella stilar, skapar du en unik stil samtidigt skilja sig från huvudfåran publiken i processen.

Beskuren

Vad är en beskuren skinnjacka? Det är precis som alla andra beskurna skjorta eller topp, med det enda undantaget är att det är en skinnjacka. Beskurna skinnjackor definieras av sin kortare, beskurna höjd. De flesta skinnjackor, inklusive för män samt kvinnors, stopp vid eller nära midjan när den bärs. Beskurna skinnjackor skiljer sig i den meningen att de slutar midsection när man bär. Som ett resultat, de tillåter dig att skjuta ut mer färg i din outfit genom att avslöja skjortan eller topp under jackan.

Hooded

En annan icke-traditionella vagel där kvinnors skinnjackor görs är huva. Huvor läderjackor definieras genom närvaron av en huv. Huven sig oftast inte är gjord av läder. Istället är den gjord av ett traditionellt tyg som är fäst på jackan. Det fina med att bära en huva skinnjacka är att det kommer att skydda den från regn, slask och snö. Om utanför och himlen börjar falla, kan du täcka huvudet med huvan att stanna torr och bekväm.

Naturligtvis, huvor skinnjackor är också snygg, med ett unikt utseende som inte är finns i traditionella, icke-huvor skinnjackor. Av dessa skäl, kan du inte gå fel med en huva skinnjacka.

Ärmlös

Du kan även hitta ärmlösa kvinnor skinnjackor finns. Även känd som en skinnväst, en jacka ärmlös läder erbjuder den perfekta kombinationen av estetik och komfort. Under våren och sommaren, många kvinnor sluta bära sin skinnjacka, eftersom det är för varmt. Medan skinnjackor är varm och bekväm att bära under hösten och vintern är de ofta för varmt att bära under våren och sommaren. En ärmlös läderjacka löser detta problem genom att lämna armarna exponeras. Oberoende av sommarvärmen, kan du bekvämt bära en ärmlös läderjacka.

Två tonig

Skinnjackor har vanligtvis en enda färg, som svart eller brunt. När de först uppfanns över ett sekel sedan var skinnjackor utformade strikt i en enda färg. Efter alla dessa år, enfärgade skinnjackor är fortfarande den mest populära. Med det sagt, kan du hitta kvinnor skinnjackor finns i flera färger. Tvåfärgade läderjackor kännetecknas av närvaron av inte en utan två olika färger. Ett typiskt två toner läderjacka, till exempel, kan funktionen en primär färg samt en eller flera ränder i en sekundär färg.

När du väljer en tvåfärgad skinnjacka, se till att färgerna matchar varandra. Om du beställer en anpassad tvåfärgad skinnjacka – vilket innebär att du kan välja färgerna – inte välja färger som krockar med varandra. En tvåfärgad skinnjacka med svart och brunt fungerar inte eftersom dessa två färger krockar när de används tillsammans. Istället måste du välja färger som naturligt flyter ihop, såsom svart och vitt eller brunt och guld.

Lång kappa

Kvinnors skinnjackor finns i olika längder. Vi har redan diskuterat beskurna skinnjackor, som har en kortare längd än vanliga skinnjackor. Men det finns också kvinnor skinnjackor med längre längd. Känd som en läder lång päls, det är ett bra val att bära om du försöker att skapa en formell eller semi-formella utseende. Med sin längre längd, läder långa rockar har en naturligt elegant och sofistikerad stil, vilket gör dem mer formellt än standardlängd skinnjackor.

volanger

Vissa kvinnor skinnjackor är utformade med volanger för en extra nivå av estetik. Till exempel kan du köpa en ruggig kvinnor skinnjacka här på LeatherCult, som har en vackert ruggig avsnitt av tyg runt botten. Det är en rolig stil som håller på att bli alltmer populära bland modemedvetna kvinnor.

Förutsatt att du beställer din ruggig skinnjacka här på LeatherCult har du friheten att välja egna färger och storlek. I själva verket erbjuder vi massor av färger att välja mellan, och du kan även ange egna kroppsmått snarare än att välja en stående storlek som ”medium” eller ”stor”.

DUBBELKNÄPPT

Vad är en dubbelknäppt jacka exakt? Dubbelknäppt skinnjackor, som kostym kappor och jackor, har en bredare del av tyg lappar fronten. Dubbelknäppt skinnjackor anses något mer formellt än vanliga skinnjackor. Och eftersom de har en bredare del av överlappande tyg, de är också varmare att bära, vilket gör dem till ett utmärkt valför hösten och vintermånaderna. Naturligtvis kan du fortfarande bära en dubbelbröst läderjacka under de varmare månaderna, men den extra isoleringen som det ger gör det idealiskt för de kallare månaderna.

Tips om att välja en icke-traditionell kvinnors läderjacka

Nu när du vet några av de bästa icke-traditionella stilarna där kvinnors läderjackor görs, kanske du undrar hur man väljer en för din garderob. Nedan följer några tips som ska följas när du väljer en icke-traditionell kvinnors läderjacka:

Se till att den passar. Om din läderjacka är för stor eller liten kan det vara obekvämt att bära och se besvärligt när du bär det.
Välj en jacka av äkta läder. Faux läderjackor, medan de ser ut, saknar de attraktiva egenskaperna och egenskaperna hos äkta läder.
Var uppmärksam på fästena. Vissa kvinnors läderjackor har en eller två rader knappar på framsidan, medan andra har dragkedja.
Kontrollera vårdmärket. Vanligtvis finns inuti kragen, innehåller vårdetiketten instruktioner som skapats av jackans tillverkare om hur man rengör och bryr sig om det.
Välj en jacka som matchar dina nuvarande kläder. Gå igenom din garderob för att se vilka andra kläder du äger och väljer en läderjacka som matchar dem.

Leave a Reply