Paris Saint Germain tar tillbaka saker till grundläggande faktorer med denna 2021/22 tredje uppsättning

Följ på från sin parisiska design påverkade andra uppsättningen och en spelare som styling länk upp med Dior, Paris Saint Germain är tillbaka igen redo att visa den stilen hör hemma i fotboll. Det mest nuvarande stycket bidrar till varumärkets pågående partnerskap med Nike och sportar ett grundläggande och elegant utseende.

T-tröjan i sig dyker upp med en slående svart bas utvecklad till en regelbunden passform. Till skillnad från den svarta tar en stor färgblockerad grå design mittpunkt på bröstet förstärkt av två mindre horisontella tillägg. Vi sitter runt strax ovanför denna design och ser PSG: s signatur Crest -logotyp i en ljus orange nyans, detta säkerhetskopieras av en signatur Nike Swoosh -logotyp i samma färg på ärmen.

Bild med hjälp av PSG
Int’l frakt

Köp nu

Vid sidan av satsen har PSG också släppt en rad signaturprodukter inklusive en liknande färgpalett. Grays, svarta och apelsiner används alla i samklang över ett urval av jackor, hoodies och enkla tee -skjortor för att dessutom stärka PSG: s erbjudanden.

Bild med hjälp av PSG
Int’l frakt

Köp nu

Uppsättningen är tillgänglig att köpa nu på Nikes webbplats för medlemmar, med en fullständig utgåva efter allmänheten den 17: e. I andra nyheter tillhandahåller Stone Island Prototype Research_Series 05 på Milan Design Week.

Bild med hjälp av PSG
Int’l frakt

Köp nu

Leave a Reply