Den ultimata X Timberland X MLB / New York Yankees Field Boots släpper ut imorgon

som en del av det är kommande minskning imorgon, är det ultimat att släppa det ultimata X Timberland X MLB / New York Yankees fältstövlar i morgon. Den enormt populära streetwear-etiketten har varit på en samverkande rampage som sent, sammanfogade styrkor med dickies, norrutvecklingen med såväl som WTAPS, för att nämna några. Bäst för vinterigt väder, stövlarna är satt att släppa i tre olika färgvägar, alla visar omedelbart-igenkännliga logotyper samt branding.

Först uppåt, en blacked-out colourway accentueras med hits av grå, med hjälp av ett lämpligt mjukt utseende, medan en röd version istället använder en livlig bild, blandad med bruna paneler för att skriva en väl lämpad kombination. Slutligen kommer en Brown Colourway totalt med marinblå paneler, som utvecklar den lämpliga mitten av säsongen.

Bild med hjälp av högsta

Bild med hjälp av högsta
Alla tre par fungerar en premium vattentålig övre som håller dig varm och torr förutom att vara bekväm, med de färgkontrastpaneler som presenterar New York Yankees Signature-logotypen. Övriga toppkvalitetsöverdrag inkluderar Supreme: s berömda boxlogo, förutom Timberland-branding på både sido sida och tungor. En chunky svart mellansula består av massor av dämpning och kompletterar utseendet på alla tre par.

Om du gillar utseendet på dessa kommande stövlar, är de alla att släppa i morgon med hjälp av Supreme’s WebStore, med en Japan-utgåva som uppfyller den 2 januari. Var noga med att hålla den låst i perfekt här på den enda leverantören för alla nuvarande sneakernyheter samt uppdateringar, såväl som medan du är här inspektera resten av vår webbplats för historier som luften Jordan 1 Zoom CMFT in En “Chicago” colourway!

Bild med hjälp av högsta

Bild med hjälp av högsta

Leave a Reply