Nike Air VaporMax 2019 ‘Electric Green’ är en bör polis

Nike Air VaporMax 2019 har gjort vågor i år. Ett dekonstruerat handtag Swooshs futuristiska flaggskepp, varje såväl som varje färg är lika distinkt som nästa, men den helt nya “Electric Green” är verkligen en bör polis för alla typer av sneaker -samlingar!

Genom att bygga på den traditionella AVM, men ger det en ännu mycket mer lätt konstruktion, ersätter den “elektriska gröna” den typiska flykniten med ett stretchvävt material som lindas runt foten för extra stöd samt stabilitet utan att kompromissa med vikten. Denna övre har fått ett något genomskinligt utseende, påverkat av andra kända mönster som React Aspect 87 samt zoomflugan.

En räknare runt hälen säkrar baksidan av foten, såväl som nedanför, kommer du att upptäcka ett luftsystem i full längd för komfort som förstår inga gränser. Detta doppas i en glansig miljövänlig yta så att du vänder huvudet var du än går den här säsongen.

Nike Air VaporMax 2019 ‘Electric Green’ erbjuds bäst nu från Nike UK. En av de allra bästa färgvägarna eftersom silhuetten debuterade tidigare i år, vill du verkligen inte missa den här utgåvan!

Leave a Reply