Representfjädern / sommaren 22 Blank Collection erbjuds nu!

representerar absolut det i år. Från deras 247 sort till ägarklubben är varje samling mycket mer eftertraktat än nästa, liksom exakt samma kan definitivt anges om representantfjäder / sommar 22 blank kapsel! Helt ny för de varmare månaderna, om du vill ha det, se till att du håller det låst, eftersom det är satt att släppa ikväll!

Anländer till fyra helt nya färger, inklusive “lera”, “blå”, “sage”, liksom “mustang”, förväntar sig att det finns ett urval av hoodies, sweatshirts, t-shirts, såväl som shorts i sortimentet. Det utmärkta med blankor är att de är bästa lagerbitar, men du kan också bära dem själva med tanke på att de är så underskattade.

Bild med hjälp av George Heaton
EU-frakt

Köp nu

Delarna är utformade från 100% bomull, med hoodies såväl som tröjor som hanterar en 480gsm-vikt medan teesna är 220gsm för ett ljus, dagligt passform. Medan det normala “representerar” bröstbroderi har eliminerats – ett beslut som fattades av fans – vi får fortfarande den traditionella metallbrandan som identifieras längs botten.

Representfjädern / sommaren 22 blank samling är inställd på att introducera klockan 8:00 ikväll, så se till att du håller ögonen på din finaste möjlighet att cop! Naturligtvis får Prestige-medlemmar tidigt få tillgång till intervallet, såväl som en begränsad tid, om du köper 3 eller många fler tomma produkter får du omedelbart 30% rabatt på kassan! Låt oss förstå vilka färgvägar du kommer att bidra till din sommartid garderob, liksom om du inte är säker på vilken storlek du får, inspektera ut den enda leverantörens största representant Garents storlek guide ideal här!

Bild med hjälp av George Heaton
EU-frakt

Köp nu

Leave a Reply