Icecream ser ut för det förflutna för att fira sin uppkomst i Europa

fortsätter sin snygga FW21-samling förra månaden, är Pharell William’s Icecream-etiketten tillbaka och äntligen vill förlänga sin räckvidd över utländska territorier. Denna nyaste kampanj ser glass lansering till Europa för första gången och sportar en mängd i början av 2000-talet inspirerade utseende och silhuetter.

År 2004 gick Pharell och nu nyutnämnd Kenzo konstnärlig regissör Nigo att skapa både Billionaire Young Boys Club och dess bror etikett glass. Medan BBC har gått på att ha globalt framgång, vill Icecream nu replikera detta med det här senaste draget.

Bild genom Zamar Velez
Kampanjen leds av Don Toliver, en amerikansk rapartist undertecknad till Travis Scotts Cactus Jack-poster. Samlingen ser ut på varumärkets rötter för inspiration och har en blandning av tidigt utseende och referenser. Kända häftklamrar som Letterman Varsity Jackets och Running Canine Denim Jeans gör en avkastning tillsammans med ett urval av varsity och preppy styled bitar. Fortsätter med teman av varumärkets förflutna är samlingen klädd i ett antal ljusa och varierade nyanser, inklusive djärva nyanser av röda, lätta tints av turkos och rena neutrala.

Bild genom Zamar Velez
Den fullständiga samlingen är tillgänglig nu på BBC: s webbplats. I andra nyheter håller Sean Whothroon saker lekfulla med nya varumärke sen lunch.

Bild genom Zamar Velez

Leave a Reply