Första titt på Yeezy ökningen 350 V2 “Earth”

Med Yeezy ökningen 350 V2 “Black” som återställs i slutet av denna vecka tar vi nu vår allra första titt på den kommande Yeezy ökningen 350 V2 ” Jorden “. Genom att granska Kanye Wests som för jordnära paletter, detta är en färgväg som verkligen inte borde missa!

Doppad i en tonal ljusbrun nyans, den övre är utformad från en stretchig primeknit för en bekväm sockliknande passform. Liksom Yes många senaste 350 V2, skjuter en transparent passande rand över sidopanelen, vilket gör att du kan flexa dina strumpor med ren lätthet.

En mörkbrun nyans gör sin metod till sockliner, liksom nedanför, du upptäcker en full längd ökar mellansula för komfort och dämpning som är nästa nivå. Detta är fodrat med en yttersula i gummi och slutfört med en pop av neongult vid hälen.

Ganska mycket annat förstås om Yeezy ökade 350 V2 “jorden” för tillfället, men enligt Sneaker Insiders Yeezy Mafia kommer det att sjunka någon gång våren 2020 och kommer att prissättas till £ 180. Låt oss förstå vad du tror om den här färgen, liksom när du är här, inspektera vår Yeezy öka 350 V2 “Black” lotterguide för din bästa möjlighet att polisera!

Leave a Reply