Nike ISPA Joyride -kuvertet är ett Techwear Essential

med de våta och blåsiga månaderna väl och verkligen här, Swoosh har avslöjat Nike ISPA Joyride -kuvertet, och det är en bör COP för älskare av Techwear. Släpper under deras “improvisera, rensning, skydd och anpassning” -samling, dessa sneakers är gjorda för stadsutforskare av den konkreta djungeln, och här är vad du behöver veta.

Med en fantastisk futuristisk design är den övre delen av ISPA Joyride-kuvertet utformat från ett vattentätt ripstop-material som fälls ovanpå varandra, vilket resulterar i en kuvertliknande form som möjliggör enkel glid-in-utåtkomst. En nylonrem lindas runt vristen för den högsta låsningspassformen, och detta fästs med kardborrband så att du kan justera din passform medan du är på språng.

Bild genom Haven
Nere nedan använder sneakeren Swooshs helt nya joyride -dämpningsteknik, där hundratals små pärlor samlas vid fotens tryckpunkter för att erbjuda den perfekta mängden komfort med varje steg.

Nike ISPA Joyride -kuvertet kommer att sjunka den 28 november i Nordamerika, med en europeisk utgåva som förväntas mycket snart efter. Låt oss veta vad du tycker om den här helt nya silhuetten, och se till att hålla den låst på den enda leverantören för de hetaste Sneakers News and Releases!

Bild genom Haven

Leave a Reply