5 Mycket populära Air Max -stilar som är berättigade till Nikes 25% rabatt på megakod

I situationen missade du på något sätt dem till och med @TheSolesales, en diskonteringsräntekod gick online tidigare denna vecka och det är inte en att missa. I själva verket kan detta vara de viktigaste tillhandahållandet av sommaren. Under en begränsad tid kan du ta 25% rabatt på Site på Nike UK! Förutom att det till och med inkluderar försäljningsprodukter också!

De berättigade diskonteringsräntorna är inget annat än häpnadsväckande med många av dina föredragna luftmaxkonstruktioner som nu erbjuds med 25% rabatt! Nedan har vi noterat 5 av våra föredragna stilar, de allra bästa av både kända och moderna luftmax. Se bara till att lägga till koden BTS25 vid kassan!

Nike Air Max 90 | mycket mer än 10 färger tillgängliga

£ 114,00 £ 85,00int’l frakt

Köp nu

Från den färgglada “euro-turnén” till det tåra “hemmet såväl som bort” -paket sitter ett antal par med begränsad utgåva på Nike UK! Det finns också en handfull OG -färgvägar som “Hyper Orange” – var bara snabb eftersom dessa sannolikt kommer att sälja ut! Använd koden BTS25 samt handla samlingen här.

Nike Air Max 97 | mycket mer än 5 färger som erbjuds

£ 149,00 £ 112,00int’l frakt

Köp nu

Namnge en mycket mer känd silhuett än Air Max 97! Denna gata som föredras förblir mycket mer än 20 år efter att den först släpptes. Massor av färgvägar landade i år men du kommer att vara glad över att se att både OG “vita” såväl som “trippelsvart” färgvägar är på väg med 25% rabatt! Använd koden BTS25 samt handla samlingen här.

Nike Air Max 95 | mycket mer än 10 färger tillgängliga

£ 129,00 £ 96,00int’l frakt

Köp nu

Varje sneakerhead borde äga ett par Air Max 95s. När allt kommer omkring är det den högsta dagliga beater, en sko som kan användas med nästan vad som helst. Ett antal bästsäljare är i lager på Nike från den nya “Navy Volt” -färgen till det ageless “vita” paret! Använd koden BTS25 samt handla samlingen här.

Nike Air Max 270 | mycket mer än 15 färger tillgängliga

£ 119,00 £ 89,00int’l frakt

Köp nu

Inte mindre än 15 stilar är berättigade till denna mega diskonteringsränta på Nike UK; Vad som än sträcker sig från OG Air Max 270 till de mycket nyare React Engs. Denna line-up förstås för sin komfort allt tack vare de 270 grader av dämpning. Tack och lov kan du nu sätta en av Nikes många geniala sneakers med 25% rabatt. Använd kod BTS25 samt handla samlingen här.

Nike Air Max Plus | mycket mer än 10 färger tillgängliga

£ 139,00 £ 104,00int’l frakt

Köp nu

Både Contemporary Air Max Plus III samt OG Nike -inställda 1s – nu kallad Air Max Plus – erbjuds med 25% rabatt! Oavsett om du väljer den gamla skoldesignen eller som specificerar konstuppgraderingen, finns det ingen brist på val när det gäller färgvägar. Välj från “Triple White” till mycket stealthier “trippelsvart”. Använd koden BTS25 samt handla hela samlingen här.

Handla hela Nike -sorten med kod BTS25

Int’l frakt

Shoppa nu

Leave a Reply