Lyxig Velor nådar Dover Street Market X Nike Dunk Low

Charmen med dunk är att du aldrig kan bli för galen eller för ren med den. På ena sidan av spektrumet har du par som “What the P-Rod” som ser ut som de snubblar på syra, och på andra sidan finns det den kommande Dover Street Market X Nike Dunk Low som bokstavligen är lika enkelt och sofistikerat som de kommer.

DSM: s tag på den legendariska basket silhuetten ger oss stora Strangelove -vibber, som avslöjades av japanska sneaker -insiders Fullress, ger oss stora Strangelove -vibbar. Arbetar med en skarp dukbas, velorpaneler tar sig över skon och betraktar toeboxen, snörningssystemet och hälen.

Nike Swoosh på sidoväggarna är också belagda i premiumtyget, och framtill hittar du en liten swoosh som är fint broderad i. På andra håll hålls mellansula bra och ren medan innersula är prydd med co- märkesdetaljer.

Bild genom Fullress
Int’l frakt

Se mer

Om du inte är ett fan av denna färgväg, har ryktet det att “svart” och “trippelsvart” färgvägar också är inkommande, så se till att du håller den låst hos den enda leverantören för den senaste informationen!

Förväntade att släppa i sommar kommer Dover Street Market X Nike Dunk Low säkert att ändra spelet så håll dina ögon skalade för din bästa chans att polisen! Låt oss veta vilket färgalternativ du tar tag i, och i relaterade nyheter är Nike Dunk Low “Dusty Olive” lindad i jordnära mocka!

Bild genom Fullress
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply