Yeezy 350 V2 ‘Turtle Dove’: Var det bara en April Fools ‘Day Prank?!

Igår var April Fools ‘dag, inte att Instagram eller någon typ av annan social nätverksplattform skulle låta dig glömma. Liksom alla typer av andra år fanns det massor av prankar som fick dig att tvivla på verkligheten. Ta till exempel den virala bilden av en yeezy 700 v2 ‘geode’ skär ner mitten.

Enligt de som delade inlägget ryktades det att begravd inuti boostet var en USB packad med ett outgivet Kanye West -album med namnet “Yandhi”; Låt oss hoppas att du inte hösten för det eller det är £ 250 som du inte kommer tillbaka när som helst snart!

En av de andra prankarna som blev virala var från Yeezy Mafia. Publicering till både deras Twitter såväl som Instagram -följare, en bild av en Yeezy Boost 350 V2 ‘Turtle Dove’ bildtexter “Kommer snart på yeezymafia.com”;

Det krävde inte det mindre tråkiga av kommentatorer för att snabbt hävda, “April’s Fools ‘!”. Som sagt, en uppdatering kom just fram från Yeezy Mafia såväl som det kan ha varit mer verklighet för publicera än du trodde.

Enligt Leak -kontot kan dessa i själva verket ha släppts och bara avbrutits förra månaden! Det gavs ingen ytterligare information.

Vem förstår varför dessa aldrig skulle bli i produktion? Visst skulle en av de ursprungliga 350 färgvägarna vara väl med fans av 350 V2? Du kanske bara föreställer hype om dessa någonsin har ett officiellt släppdatum!

För tillfället måste du nöja dig med resten av Yeezy 2019-line-up som inkluderar Yeezy 700 Analog, nästa på Adidas UK!

Leave a Reply