Den dior B23 Hi-Top Sneaker får en oceanblå uppdatering

som börjar det helt nya decenniet i stil, tar Dior B23 High “Bleu” varumärkets avslappnad silhuett samt höjer det i en ny färg. Tillbaka Tillräckligt till slitage Kom i helgen, men klok tillräcklig för att rocka till lunchmöten, överbryggar denna sneaker utrymmet mellan storstadsspel och high-end mode.

Den övre är tillgänglig i en diormonogrammed duk med en halvtransparent överlag som förbättrar segheten såväl som lägger till en futuristisk atmosfär. Perforeringar läggs till sidan av överlagret för att se till att andningsförmågan såväl som en hälflik gör dem enkla att fortsätta utan att squashing ner på baksidan av skon. Midsole kommer lagras med blockerade fläckar såväl som är färdiga med Diors omedelbara igenkännbara logotypsplåster för att se till att bäraren känner sig extremt.

Bild med hjälp av dior
Var denna sko bara nyligen släpptes i svart och vit iterationer, är den här versionen tillgänglig i Ocean Blue för dem som gillar en blixtfärg. Tillverkad i Italien i händerna på professionella hantverkare, liksom varje söm, kontrolleras, kontrolleras sedan, så inspekteras när mycket mer för att ge en sko som är så nära bäst som du kan få.

På grund av minskning den 10 januari kommer Dior B23 High “Bleu” att sätta dig tillbaka runt £ 830 samt du kan bara polisen det med hjälp av diorbutiker. Även om det använder en premie aspekt som andra sportkläder kanske inte, är vi kvar att undra om den här grundläggande sneaker är värt den stora kostnadsmärket. Vad tycker du folk? Låt oss förstå såväl som att det är låst i den enda leverantören för mycket mer brytande nyheter om den här utgåvan och annan nödvändig information!

Bild med hjälp av dior

Leave a Reply