Varför du inte kommer att kunna polisen Kith X Nike Air Force 1

När Ronnie Fieg avslöjade Kith X Nike Air Force 1 tillbaka i november i år gick Sneakersphere helt galen. Att behålla den ultra mycket lilla estetiken som gjorde AF1 till ikonen den är idag, injicerade Fieg den med en mängd detaljer som skulle ha gjort denna utgåva till en av de mest populära kollapsarna 2020. Med allt som sagt, bli förberedd för dina drömmar För att bli krossad, som här är därför du inte kommer att lägga till dessa till din vardagliga rotation när som helst snart.

Däckt i premiumläder från häl till tå, det allra första som du troligtvis märker är Swoosh som är prövad med en mängd olika kith -loxlogotyper. Detta uppfylls av en liten miljövänlig Swoosh och traditionella perforeringar vid tåboxen. Luxe Gold Accenters gör sin metod till spetsidéerna och hangtaggen, medan en off-white luft mellansula ger skon en vintage utseende och känsla.

Nu är det dags för den olyckliga delen. Enligt Fieg själv kommer detta flygvapen 1 att vara speciell för goda vänner och familj. De är begränsade till bara hundra par kommer de inte att få en offentlig release någonsin.

Med det sagt föreslår vissa källor att en annan Kith X Nike Air Force 1 kanske dyker upp inom en snar framtid men i en helt annan färgväg, så se till att du håller den låst hos den enda leverantören så låter vi dig förstå som Så snart vi får mycket mer info! Medan du är här vill du inte missa dessa helt nya och återställda Air Force 1s!

Bild med hjälp av GSRNN

Leave a Reply