Michael Lau X Puma Suede VTG tappar imorgon!

Michael Lau X Puma Suede VTG är skodon-silhuetten från det nuvarande samarbetsprojektet mellan de tyska sportkläderlegenderna och den kritikerrosade leksaksfigurkonstnären. Duon har arbetat tillsammans tidigare och skapat utmärkta resultat så vi förväntar oss att detta paket inte är annorlunda!

Suede VTG är en strippad silhuett som erbjuder klassiska utseende integrerade med premiummaterial för en avancerad känsla. Om du försöker lägga till en begränsad utgåva och mindre sett silhuett till din samling är detta paret för dig!

Bild via Puma
Suede VTG, som erbjuds i en livlig röd färgväg, är utformat uteslutande från smidig mocka och visar en panelerad look för en vintage -känsla. Pumas signatur Formstrip -logotyp går över både sido- och mediala sidor, medan ytterligare varumärke finns på tungan, hälen och naturligtvis på hangtaggen.

Under foten döljer en retro-stil off-vit ensam enhet massor av modern dämpning för att säkerställa att du vill gå in i denna dag efter dag! Om du har letat efter ett par som kommer att vända huvudet på gatan och sticka ut från mängden är dessa verkligen ett solid val!

Bild via Puma
Michael Lau X Puma Suede VTG kommer att släppas hos utvalda återförsäljare över hela världen från morgondagen den 22 december. Om du försöker klara ett par, se till att hålla dig inlåst här på den enda leverantören och medan du är här, kolla in Yeezy BSKTBL Frozen Blue som sjunker imorgon!

Bild via Puma

Leave a Reply