En trött Ape Yacht Club NFT-ägare tillkännager lansering av “Bored & Hungry” Restaurant

Oavsett om du redan är i NFT-utrymmet, tvivlar vi inte på att du åtminstone har stött på bilder av dessa vilda- Ser apor på ditt sociala mediefoder. Vad är det exakt? Trött Ape Yacht Club (Bayc) är en uppsättning digitala samlarobjekt som cirkulerar på Ethereum blockchain. Och även om det finns många som fortfarande lär sig vad icke-svampbara tokens är, introducerar Bayc NFT-ägaren Andy Nguyen redan sin restaurang med Ape-tema.

Andy Nguyen är en NFT -entusiast, matälskare och ägare av flera matställen i Los Angeles, USA. Men restauranger är inte det enda han äger; Han har också IP -ägandet och rättigheterna till Trött APE #6184 som han nyligen köpte och två mutanta apor nfts.

I ett Instagram-inlägg kommer Nguyens Bayc-pop-up snabbmatfog med titeln “Bored & Hungry” att öppna sina dörrar i verkligheten den 9 april på Long Beach, Kalifornien, med anställdas uniformer och matförpackningar dekorerade med trött achtklubbgrafik. Dessutom inbjuds Bayc -ägare också till öppningen och kommer att få ett brett utbud av trött APE -merch.

Medan vi väntar på en fullständig bild av Andy Nguyens “uttråkade & hungriga” restaurangmeny, var noga med att kontrollera den enda NFT för alla de senaste NFT -nyheterna och projekten. På tal om det fick Ronnie Fieg just en 1-av-1 Kith X obemoniska vänner NFT.

Leave a Reply