Mattföretaget X Nike SB Dunk High har Tearaway upper

Efter att ha fått ett mycket kort utseende tidigare denna månad, vi ser nu ut vår bästa titt ännu på mattföretaget X Nike SB Dunk High, och det ser ut som det kommer att innehålla en taraway övre! En av de mest populära sneakertrenderna som går just nu, berömt sett på par som Clot X Nike Air Force 1 och Travis Scott X Nike SB Dunk Low, för att säga att vi är bortom hyped är en underdrift i sig.

Tillverkad i samarbete med det Baltimore-baserade skatemärket som grundades 2015 av två arabiska bröder, Ayman och Osama Abdeldayem, har den kommande Dunk High en vit läderkonstruktion. “Royal Pulse” blå paneler tar sig över skon och anländer till toeboxen, hälen och till och med Swoosh som skjuter över sidopanelerna i sidled.

Bild med hjälp av Yankeekicks

Bild med hjälp av Yankeekicks
Nere nedan hittar du en skarp vit mellansula som är fodrad med en glid av gummgummi, och naturligtvis kan du inte prata om detta Nike -samarbete utan att nämna den tåraröverdelen som avslöjar en “mörk svavel” -bas under. Dekorerad med en mångfärgad fläckar såväl som en serie illustrationer, hittar du också frasen “som har tagits till dig av Habibis på Carpet Company” på hälen, med “Habibi” direkt översätter till “Loves” eller “Darlings” i Arabiska.

Det finns fortfarande inget bekräftat släppdatum för mattföretaget X Nike SB Dunk High vid detta ögonblick i tid, men det förväntas träffa hyllor inom första halvåret 2021. Låt oss veta vad du tycker om detta kommande samarbete och i relaterade nyheter, Nike Dunk High “Syracuse” från 1985 gör comeback!

Bild med hjälp av Yankeekicks

Bild med hjälp av Yankeekicks

Leave a Reply