Nigel Sylvester har officiellt tecknat till Jordan Brand

efter att ha fått sitt helt eget Air Jordan 1 -samarbete redan 2018, har BMX -stjärnan Nigel Sylvester hållit en nära relation med Jordan Brand, även om han hittills inte har varit en officiell stödja. Han har emellertid just tecknat en affär med etiketten och kommer nu att vara medlem i Jumpman -teamet framöver, vilket mycket väl kan indikera mycket mer samarbeten är på väg.

I en ny intervju med Jordan Brand -bloggen uttalade Sylvester ”The Jumpman är ett sätt att leva, det är ett tankesätt som representerar mod, beslutsamhet och samhälle, bland så många andra saker. Jumpman är en ständig utveckling som inspirerar miljoner runt om i världen. ” Han har varit känd för att rida i AJ1 under flera tävlingar, och säger också ”AJ1 är min favoritsko hela tiden. Jag började rida i dem redan 2012, och det kändes rätt. Yttersula greppar min pedal perfekt och levererar ankelstödet jag behöver. ”

Bild med hjälp av Jordan Brand

Bild med hjälp av Jordan Brand
Nigel Sylvester x Air Jordan 1 High som lanserade för tre år sedan har övervägt att bli en fan-favorit på grund av den rena nödställda utseendet och nu säljer för ett ganska öre på återförsäljningsmarknaden, så om du har sett upp det paret dig Jag kommer sannolikt att ha något att se fram emot i framtiden.

Om du ser fram emot att höra mycket mer från Nigel Sylvester X Jordan Brand Partnership och alla andra händelser i sneakervärlden, se till att hålla den inlåst i ideal här på den enda leverantören eftersom vi ger dig nuvarande före någon annan. Medan du är här, kolla in den kommande storleken? X Nike Air Huarache “ACG”!

Bild med hjälp av Jordan Brand

Leave a Reply