Nike React Element 55 “White” är nu bara £ 63 på Nike UK!

Om du fortfarande inte har ett par RE55s i ditt liv, har du inte längre en ursäkt, eftersom det ultra rena Nike React-elementet 55 “White” är nu bara £ 63 över på Nike UK! Tillgänglig nu i en fullstorlek, kommer dessa att sälja ut inom några sekunder, så se till att du släpper vad du gör och polis bäst nu!

Kommer tillbaka till grunderna, den “vita” låna design cues från den eftertraktade “schematiska” line-up. Med en full mesh övre är det dekorerat med grafik som visar tryckpunkterna för personer som går intensivt hela dagen, vilket resulterar i ett något dekonstruerat estetiskt som är svårt att ignorera. Ett spårsko-inspirerade lacing system funktioner, medan en snygg Nike Swoosh konturer skjuter över laterala och mediala sidopaneler.

£ 114,00 £ 63.00int’l frakt

Köp nu

Flytta nere nedan hittar du en chunky reagera skumenhet som är så bekväm som det blir, och det här är fodrat med en serie svarta gummi-nubbor för fjädrande dragkraft med varje steg.

Tillgänglig nu från Nike UK, vill du verkligen inte sakna Nike React Element 55 “White” på bara £ 63, så se till att du får din storlek nu medan den fortfarande sitter! Låt oss veta om du lyckades cop, och medan du är här kan du också ta din första titt på Air Jordan 1 Mid “Banned”!

£ 114,00 £ 63.00int’l frakt

Köp nu

Leave a Reply