Solebox X Adidas Yung 1 lanseras i helgen

Tysk återförsäljare Solebox är tillbaka med ett annat hype-skakande adidas-samarbete. Den här gången vänder de uppmärksamheten mot en helt ny silhuett för 2018.

Adidas Yung-1 kanske bara har debuterat för flera månader sedan men låt oss inse det, den här tränaren är ungefär lika nostalgisk som den blir. Den chunky konstruktionen och 90 -talets inspirerade detaljering är en tydlig hyllning till Dorf Falcon – en legendarisk löpare och en som för länge var försenad ett comeback.

För den officiella avslöjandet av deras senaste exklusiva kranar Solebox några av de bästa fotograferna i spelet – nämligen @agathapowa, @runnerwally, @massimo.taylor och @kanescans. Beundra dessa bilder av Solebox X Adidas Yung 1 och låt oss veta om du hoppas kunna samla i kommentarerna nedan.

En Living Falcon ger en passande hyllning till Solebox X Yung-1. Jordnära toner kontrasteras av en krämfärg till mycket av den övre. Det är förfinat och diskret men tack vare den gamla skolan estetik, dessa fångar verkligen uppmärksamhet.

Avsnitt av pälsiga mocka är en annan nick till Falcon medan en någonsin så subtil hit av färgfunktioner till Solebox -varumärket längs tungan.

Med tanke på den nuvarande trenden för överdimensionerade “pappa tränare” kommer den kommande kollaps utan tvekan att vara snabb att sälja.

Håll den låst till våra sociala mediesidor för fler nyheter och varningar kring Solbox X Adidas Yung-1.

Dessa är planerade att träffa hyllor den 18 augusti med den första lanseringen som sker via Solebox.

Leave a Reply