Officiella bilder av den sociala status X Nike Air Max Penny 1 är här

Efter två Nike Dunk-samarbeten som gick relativt under radaren, förbereder social status för att starta en helt ny laginsats med Swoosh i form av Den sociala status X Nike Air Max Penny 1 Pack. Sneakers är utformade från premiummaterial och är utsmyckade i specialutgåva varumärke (“Black” och “Beige”) är utformade från premiummaterial och är utsmyckade i varumärke med specialutgåva, vilket gör dem till ett måste för stora sneakerheads.

Air Max Penny 1 har inte varit i hyllorna i några få år, även om OG Sneaker -fans kommer att komma ihåg det som Penny Hardaways sneaker som valts under hela 90 -talet. Den chunky utseende designen kommer utan tvekan att anpassa sig perfekt till dagens trender och vi är verkligen glada över att se silhuetten återvända.

Bild genom Nikesocial Status X Nike Air Max Penny 1 “White”

Int’l frakt

Se mer

Bild genom nikesocial status x nike air max penny 1 “svart”

Int’l frakt

Se mer

Båda paren visar klassiska Nike Swoosh-varumärken på sidosidorna, med specialutgåva som läggs till på båda klackarna också. Nacing Toggles -funktionen vid köp för att hjälpa till att få dessa på och av snabbt, medan under klackarna synliga luftmaxheter också är närvarande för optimal komfort överhuvudtaget tider.

Om du vill få tag på någon av dessa två utgåvor måste du sitta hårt eftersom vi förväntar oss att ännu mer information snart ska offentliggöras. Under tiden håll det inlåst i bäst här hos den enda leverantören för alla de senaste sneaker -nyheterna och uppdateringarna och medan du är här, kolla in det senaste angående den kommande Air Jordan 1 High “Chicago Reimagined”!

Bild genom Nikesocial Status X Nike Air Max Penny 1 “White”

Int’l frakt

Se mer

Bild genom nikesocial status x nike air max penny 1 “svart”

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply