Nike gjorde det bara enklare att få en W på SNKRS

Det finns inget mer frustrerande än att ta emot meddelandet “Your Post Welye valt” på SNKRS -appen medan du ser dina närmaste vänner som böjer deras “Got Em” -skärmdumpar i skärmdumpen Alla deras sociala mediekonton. Sedan 2018 har Nike’s SNKRS -appen varit hem för alla sneakerheads över hela världen för att säkerställa de hetaste utgåvorna och kollaps från Swoosh -teamet.

Många användare säger dock att det första tillkommande, första serveringssystemet som har varit aktivt sedan lanseringen inte är så framgångsrik trots allt. Därför har Beaverton Sportswear -varumärket meddelat ett nytt dragsystem som kommer att resultera i högre framgångar.

Dessutom kommer den nya SNKRS PASS-uppdateringen också att innehålla en mer pålitlig bot-förebyggande mekanism. I en utgåva av presskonferensen uttalade Nike också: “Vårt mål är att skapa upplevelser som är mindre stressande och bekvämare, och vi är övertygade om att detta nya lager av botfiltrering, underlättas av” dragningen “, kommer att möjliggöra fler medlemmar som du för att reservera dina mest eftertraktade par. ”

”Vi kommer långsamt att rulla ut den här nya versionen av Pass under de kommande veckorna. För att säkerställa att du kan komma åt den senaste versionen av SNKRS Pass, uppdatera din app till den senaste versionen, ”tillade företaget.

Ser du fram emot den här nya uppdateringen? Se till att du håller dig inlåst här på den enda leverantören för att se till att du inte missar de senaste Nike News. I ett liknande ämne är Nike Air Max 1 “3/26” en annan Air Max Day 2022 -utgåva.

Bild via Nike

Leave a Reply