Stone Island omfattar uniformerad stil för sin SS22 Ghost Collection

efter att ha släppt nästa del av sina skuggprojektbjudanden förra månaden, Stone Island har återvänt och ser nu ut att lägga till sin återkommande spöklinje. För SS22 ser Stone Island’s Ghost Collection ut att ge en ny tag på modern kamouflage medan han visar en mängd uniformerade silhuetter.

Under hela denna nya kollektion ser vi en omfattning av lätta stilar inklusive jackor och rockar, svettningar, hoodies, shorts, byxor och mer. En blandning av både Stone Islands Supima -bomull och sträckt Lyocell Cotton Satin utgör huvuddelen av erbjudandena, vilket säkerställer att kvaliteten levereras tillsammans med stil.

Bild med hjälp av Stone Island
En trio av färger utgör denna samling, med svart, elfenben och militärgrönt allt som visas. Med tanke på det faktum att det är en Ghost -samling, sträcker sig varje styckes distinkta nyans till Signature Stone Island Compass -märket som finns på vänster ärm eller ben. Utan kontrasterande detaljer visas varje artikel på idén om samtida kamouflage och använder ett undertryckt utseende.

Full Stone Island Ghost SS22 -kollektionen är för närvarande tillgänglig på varumärkets webbplats samt Stone Island -butiker. I andra nyheter gråter Human Made X Girls inte tillbaka för sitt mest nuvarande samarbete.

Bild med hjälp av Stone Island

Leave a Reply