De 10 skorna som borde vara i varje Sneaker Collection

senast uppdaterad 26 november 2021.

På denna dag såväl som ålder är det tydligt att se att människor har börjat betala mycket mer ränta för de skor de bär. Både vuxna såväl som ungdomar kan ses gunga de senaste skorna dagligen, liksom om du redan är en del av kulturen, du förstår redan exakt hur utmanande det kan vara att få tag på de senaste utgåvorna på grund av högprofilerade Samarbeten, socialt nätverksinflytande samt mycket mer.

Men länge innan återförsäljare såväl som deras automatiserade utcheckningsbots styrde spelet, älskade människor verkligen skor inte bara för deras utseende men på samma sätt deras bakhistorier-naturligtvis, den legendariska basketstjärnan Michael Jordan var en av de mest ansvariga siffrorna för att forma marknaden på marknaden till vad det är idag.

Om du är en av många som just har börjat ta en räntesats såväl som att du undrar exakt hur man börjar en sneaker -samling, har vi producerat den högsta guiden för att hamna i Sneakerhead. Just här upptäcker du de 10 bästa skorna som hör hemma i varje sneaker -kollektion, utöver historien bakom varje modell, liksom vi inte tvivlar på att du kommer att känna igen minst en eller två. Så checkade ut för att upptäcka vår guide om exakt hur man utvecklar en sneaker -samling samt de allra bästa sneaker -samlingstips vi har åt dig!

De tio sneakers som hör hemma i varje samling

Bild genom världsfred
Int’l frakt

Se mer

Nike Air Force 1

Det nödvändiga för dagligt slitage
Låt oss börja med Nike Air Force 1, en absolut ageless klassiker. Designen utvecklades av Bruce Kilgore All Method redan 1985 som ett par basketskor, liksom till denna dag, det förblir mycket framträdande och kommer alltid att förbli lämpligt oavsett. Det är traditionellt utformat med toppklassig premiumläder i hela, med en perforerad tåbox för andningsförmåga samt ett chunky luftmittulsystem under för komfort som varar hela dagen.

Du kan börja din sneaker -samling med Nike Air Force 1 Low “Triple White” eftersom det enkelt går med alla typer av outfit. Men om du har pengar att strö så bra som du vill bli stor, kan du ta en bättre titt på paren från det off-white X Nike-sortimentet, men se till att inspektera vår Air Force 1 Size Guide För att förstå exakt hur flygvapnet passar.

Bild genom Afew
Int’l frakt

Se mer

Air Jordan 1

Skon som startade allt
Därefter har vi den legendariska Air Jordan 1, Michael Jordans första signatur basketskor utvecklad av Peter Moore 1985. 1 hög. Höjderna är de mest eftertraktade, liksom det kan definitivt vara ganska svårt att få tag på ett par eftersom Swoosh-teamet såväl som Jordan Brand fortsätter att rulla ut speciella färgvägar i begränsade mängder.

Den första någonsin färgvägen var den “förbjudna” upplagan, på samma sätt som Jordan 1 “uppfödd”, som har en rött såväl som svart läderöverdel med ett vita luft mellansulssystem under. Namnet härstammar från den gamla berättelsen om Michael Jordan som straffades i varje spel när färgen på skorna gick mot enhetliga förordningar. Några mycket mer iterationer uppfyllde Air Jordan 1 High, liksom vissa har till och med fått en återutgivning under de senaste åren.

Om du verkligen vill komma in i sneaker-insamling är Air Jordan 1 ett måste. Det är en historia. Du kan snabbt ta tag i par av de låga topparna eller mitten av toppen på internet såväl som i butiken, men de höga skärningarna är lite svårare att få tag på. Misslyckas inte med att inspektera vår Air Jordan 1 -storleksguide så att du förstår exakt hur de passar så bra som du inte missar någon typ av kommande droppar!

Image through Snipes
Int’l frakt

Se mer

Yeezy boost 350 V2

THE necessary YEEZY
In 2013, renowned American rapper as well as music artist Kanye West left Nike as well as joined forces with Germany’s three stripe brand after claiming that the Beaverton sportswear huge refused to pay him for his Nike Air Yeezy line. quick ahead to the present day, Ye as well as adidas’ Yeezy label filled the scene with their variety of Boost-cushioned trainers.

The original Yeezy boost 350 came in four colourways in 2015: the “Turtle Dove”, “Pirate Black”, “Moonrock”, as well as the “Oxford Tan”. In 2016, we were then introduced to the Yeezy boost 350 V2 “Beluga”—the very first colourway of the 350 V2s. All pairs, including the most recent version, come with a Primeknit-woven upper as well as full-length boost midsole system underneath.

Everyone needs a pair of Yeezys in their sneaker collection as well as we can assurance that you’ll autumn in like with them when you have them on foot, no other shoes on the market can ever rival its comfort. Be sure to inspect out our Yeezy 350 size gUide om du vill förstå exakt hur de passar.

Bild genom Nokiibah
Int’l frakt

Se mer

Nike Dunk

Årets sneaker
Streetwear -landskapet domineras för närvarande av Nike Dunk så vi är säkra på att du redan har sett dem. Men hur är de exakt, liksom varför ser de ut som Air Jordan 1? Nike Dunks gjordes på samma sätt för domstolen 1985 samt påverkades av de ovannämnda AF1: erna, AJ1: er, samt några mycket mer basketskor.

Under 2019 gick silhuetten med en betydande återupplivning såväl som uppstod i otaliga färgvägar såväl som co-märkta utgåvor-naturligtvis slutade vara en go-to-livsmodell. Swoosh -teamet har mycket fler versioner av Nike Dunk Low samt Nike Dunk High på vägen, inklusive färgvägar från OG “Be True to Your School” -paket från 1985. Så se till att du är inlåst här för alla De senaste Dunk -släppdatum eftersom det är en av de allra bästa Sneakerhead -skorna som finns tillgängliga samt säkert en du borde lägga till i din samling.

Du kan också använda vår Nike Dunk Size Guide för storlekstips.

Bild genom Sean Go
Int’l frakt

Se mer

Ny balans 990

Den högsta bekväma sneaker
Boston-baserade skoretiketten New Balance har slutat vara populärt i modevärlden, tack vare deras ikoniska 99x-serie från 1982 som började med den nya balansen 990. Sorten är välkänd för sin retroinspirerade utseende, premium grisskinn som mocka som liksom nätpaneler, såväl som enkapitalet såväl som Abzorb -mellansula verktyg under. OBS har stigit stjärnor på sneakermarknaden i år så ett par av dessa ageless klassiker hör verkligen till i varje sneaker -samling.

Den nödvändiga färgen för den nya balansens 990 är den nya balansen 990v5 “Gray Castlerock”. Vi har en ny Balance 990 -storleksguide så se till att inspektera den!

Bild genom Titolo
Int’l frakt

Se mer

Nike Air Max 1

Introduktionen av Air Max Technology
Om ingen av ovan nämnda tränare passar din smak, titta bättre på Nike Air Max 1 istället. Air Max 1, som är konstruerad av den legendariska Nike-designern Tinker Hatfield 1987, är Nikes första silhuett för att visa upp sin signatur luftdämpande innovation med ett underlagt bubbelsystem på baksidan av mellansulan.

Air Max -listan innehåller nu otaliga modeller, men ingenting kommer någonsin att slå AM1. Original Air Max 1 -färgvägar som “University Red” såväl som “Game Royal” är lika närvarande som någonsin i denna tid. Så om du är intresserad av att starta din sneaker och samla resa idag med en historia, är dessa Nike-tränare en icke-brainer-polis.

Vår Air Max 1 -storleksguide är också online här, så ta en minut att kolla in den för att upptäcka vilken storlek du kräver att du får!

Bild genom Ron_Doug
Int’l frakt

Se mer

adidas superstjärna

Ikonen på 1980-talet hip-hop
Inte en Swoosh -älskare? Titta sedan på varumärket med de tre ränderna såväl som deras välkända lågtoppklassiker, Adidas Superstar. Det debuterade i slutet av 60-talet på domstolen och är välkänd för sina gummiskalstår som erbjuder ytterligare tåskydd. Resten av byggnaden är främst utformad med mycket släta läderplattor såväl som har enkla dock effektiva adidas -märkesdetaljer som sidoväggens tre randtema samt Trefoil -insignier på tungorna såväl som klackar.

Det har också fungerat som en tom duk för allmänt kända musikartist Pharell Williams som prickade silhuetten 2015 i 50 tonfärger som kallas adidas superstjärna “Supercolor Pack”. Efter det välkomnade många mycket fler etiketter såväl som konstnärer på marknaden paret till sina familjer som japanska streetwear -häftklammer en bada samt dansk leksak som producerar affärslego.

Du kan inte bara ha Nikes i din sneaker -samling så lägger säkert till ett par adidas -superstjärnor i din sneaker -samling idag!

Int’l frakt

Se mer

Converse Chuck Taylor All Star

All-Time Classic
En av de allra bästa metoderna som slutade vara en sneakerhead är att inte fylla din samling med hyped silhuetter från Nike och adidas. Ett par traditionella konverserade är ett måste i din sortiment, liksom jag är säker på att dina morföräldrar på samma sätt skulle komma överens som det högklippta sättet för livskor har funnits eftersom 1930-talet när de debuterade på domstolen.

Fram till denna dag är den samtal Chuck Taylor All Star fortfarande en oro för det amerikanska skoföretaget, hur mycket mer fokus läggs mot den moderniserade versionen med titeln The Converse All Star 70s – Same Canvas utvecklas dock med en tjockare mellansula och dämpning.

När du har checkat ut vår Converse Size-guide kan du välja traditionella färger för en ageless look eller välja den ständigt berömda Comme Des Garçons x Converse Chuck Taylor 70 för en streetwear vibe.

Bild genom 43Einhalb
Int’l frakt

Se mer

Vans Old Skool

Den ursprungliga skridskoskon
Du kanske redan har ett par av dessa ageless sneakers i din samling, However om inte du verkligen kräver. Vans gamla Skool kan vara en skateboardsko, men det innebär inte nödvändigtvis att det är enbart för det. Eftersom introduktionen 1977 har dessa Vans -skor serverat massorna med stil samt en galen komfort på såväl som utanför däcket. Det var det första erbjudandet från det Kalifornien-födda skridskotrycket som bär den ikoniska racingbandet på sidoväggarna och är traditionellt utformat med läder och duk med vadderade krage, verkställda toecaps samt signatur våffel yttersula för en robust grepp om all terräng.

Liksom många skor i dessa dagar har Vans Old Skools haft några av de mest ikoniska partnerskapen genom tiderna och förenas med etiketter och konstnärer från olika branscher. Vissa inkluderar till och med erbjudanden i samarbete med musikband som Metallica som kan ses i vår tunga metallpåverkade skorartikel! Var noga med att inspektera dess hög-topp-återgivning också, Vans Sk8 Hej.

Bild genom Kvngjaaaay
Int’l frakt

Se mer

Reebok Club c

Retro tennis sneaker
Sist men inte minst, Reebok Club C. Debuterade vid första 1985 under namnet Reebok Club Champion, återvände den tenniscentrerade silhuetten till sneakerversen för att fira sitt 35-årsjubileum med namnet Reebok Club C. Den är vanligtvis utformad med en en sneakervers för att fira 35-årsjubileum med namnet Reebok Club C. Den är vanligtvis utformad med en en sneakervers för att fira 35-årsjubileum med namnet Reebok Club C. Den är vanligtvis utformad med en en sneakervers för att fira 35-årsjubileum med namnet Reebok Club C. Den är vanligtvis utformad med en en sneakervers för att fira 35-årsjubileum med namnet Reebok Club C. Den är vanligtvis utformad med en sneakervers smidig läder övre såväl som ett vadderat foder för att maximera komforten, slutgiltig med en arkiverad Reebok -fönsterlådelogotyp för att bevara modellens retro -överklagande.

Återigen, även om det kanske inte är så extremt eftertraktat som de allra första nämnda, är dessa Reebok-tränare här för att stanna, liksom dess fortsatta partnerskap med John Galliano-ledda franska high-end-modehemmaison Margiela är ett bevis på det där.

Det samlar in vår lista över de tio väsentligheterna som hör hemma i varje sneaker -samling. Även om du inte kräver varje sneaker i den här listan, finns det en rad olika stilar såväl som märken som kan läggas till i varje samling oavsett stil.

Naturligtvis kan du inte bara ta ett par utan att veta exakt hur de passar, så utnyttja våra storleksguider länkade ovan eftersom de inkluderar all den allra bästa sneaker-storleksinformationen som produceras av våra interna produktexperter. Håll dig också inlåst i bäst här hos den enda leverantören för de senaste sneaker -släppdatum samt nyheter.

relaterade artiklar

Kicktionary: 50 termer som varje sneakerhead borde veta
Vad betyder Deadstock?
Är Stockx legit? Supreme Stockx Review

Leave a Reply