Denna Nike Dunk Low anländer med glitched Swooshes

Nike har justerat sin berömda dunk silhuett flera gånger med olika teman sedan han återvände till framkant i sneakerlandskapet. När vi går vidare till 2022 visar sportkläderjätten inga tecken på att bromsa produktionen av retro -modellen. En av de senaste iterationerna på vår radar är detta par som anländer med en unik makeover.

Vi tittar närmare på Nike Dunk “Glitch” här, och officiella bilder visar ensemblen med en låg top-profil konstruerad i läderpaneler. Basen ser en ren vit nyans medan de överliggande panelerna ser en grå nyans, liknande Nike Dunk Low “grå dimma”.

Bild via Nike
Int’l frakt

Se mer

Det rena utseendet avbryts av det gröna och svarta Nike-varumärkesdetaljer på tungan och hälflikarna, samt en felaktig Swoosh-logotyp på sido- och mediala sidor som levereras med ett genomskinligt plastliknande material ovanpå.

Vad tycker du om Nike Dunk Low “Glitch Swoosh”? Se till att du håller dig inlåst här på den enda leverantören för alla de senaste Nike -dropparna eftersom vi är de första som meddelar dig. I relaterade nyheter kan du också titta på en officiell titt på en officiell titt på Nike Air Force 1 Low “Glitch”.

Bild via Nike
Int’l frakt

Se mer

Bild via Nike
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply