Här är hur Yeezy Boost 350 V2 “Yeshaya” verkligen kommer att se ut

när Yeezy Boost 350 V2 “Yeshaya” avslöjades tillbaka i september, måste vi erkänna att vi var bortom hyped. Händer ner den galnaste Kanye West -sneakeren ännu, den integrerade lila, gula och svarta toner, vilket resulterade i en sneaker som var till skillnad från allt vi sett tidigare. Nu verkar det som om Ye har tagit bort vad som helst till den punkt där det ser ut som “statisk”, liksom vi är lite besvikna.

Tidigare kallad “bakluckan” har den helt nya “Yeshaya” ingen av karaktären av den ursprungliga designen. Borta är den galna färgblockeringen till förmån för en något grå “statisk” med en “citron” mellansula. Även om det definitivt inte är något fel med den rena designen, förväntade vi oss ärligt något lite galnare.

Bild via Yeezy Mafia
Primeknit utgör huvuddelen av den övre medan en glidning av passformen skjuter över sidopanelen. Nere nedan finns en bekväm boost -mellansula, liksom detta är fodrat med gummgummi för hållbar dragkraft med varje steg.

Uppsättningen att minska någon gång våren 2020 är den odefinierade “Yeshaya” ett nödvändigt för sommaren, så om du älskar det helt nya utseendet så se till att du håller den låst hos den enda leverantören så bra som vi låter dig förstå Så snart mer informationsinformation rullar ut! Vad tror du på makeover? Är du lite besviken? Låt oss förstå vad du tänker!

Leave a Reply