Nike Dunk Low “Lemon Drop” är förberedd för sommartid

Det verkar som om Beaverton -märket redan förbereder sig för de snygga varma sommarmånaderna när de avslöjar den kommande Nike Dunk Low “Lemon Drop”. Med motivation från fan-favoritfrukten är det en av de renaste färgerna som någonsin träffat den önskade basketskon.

Färg som är blockerad till ren perfektion, “Citron Drop” fungerar ovanpå en vit tumlad läderbas medan “zitron” beige -paneler gör sin metod till vristen, snörningssystemet samt toebox. Ett strö av “Opti Yellow” dyker upp på mockan Nike Swoosh såväl som tungan, medan ett patentläder bakåt lägger till ännu en struktur till skon för extra djup.

Bild med hjälp av Nike

Bild med hjälp av Nike
Nere nedan är en skarp vit “segel” mellansula totalt med en hälsosam dos gummgummi, liksom naturligtvis, du kan inte prata om denna dunk låg utan att diskutera den broderade citrongrafiken vid hälen, och slutföra designen.

Medan ett officiellt släppdatum ännu inte har meddelats, förstår vi för en sanning att Nike Dunk Low “Lemon Drop” kommer att vara speciellt för kvinnor. Att hålla det sagt, det kommer inte att hindra vissa människor från att pressa in i ett par! Låt oss förstå om du kommer att samla dessa, liksom i tillhörande nyheter, Nike SB Dunk Low “Red Plum” släpper i sommar!

Bild med hjälp av Nike

Bild med hjälp av Nike

Leave a Reply